PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
share-facebook
<
>
random
share-facebook
share-twitter
share-mail
share-google
add
add
hodnoteniehodnoteniehodnoteniehodnoteniehodnotenie
0%

ADAM ĎURICA - DÁVNO SI PREČ

Pridané 22.2.2019, dĺžka videa: 3:32

Adam Ďurica prináša klip k svojej skladbe Dávno si preč s textom od Stanislava Štepku.

Dávno si preč
ale prečo so mnou stále spíš
dávno si preč
a ja nesiem si ten náš kríž
dávno si preč
len tvoj kabát visí tu
dávno si preč, aj ja čakám na vizitu

Hodila si do rieky
všetky staré spomienky
a potom si spálila
všetko čo si so mnou zažila
a tak začnem od nuly
keď zlé dni sa už minuli
a zistím s úžasom
na všetko sám tu som
a tak opäť to so mnou skús

Dávno si preč
ale prečo so mnou stále spíš
dávno si preč
a ja nesiem si ten náš kríž
dávno si preč
len tvoj kabát visí tu
dávno si preč, aj ja čakám na vizitu

Tvoj zrak ma zas doráňa
už varíš, pečieš od rána
na stole príbory
a dnu tá, čo mi už otvorí
a potom nežné zápasy
ráno víťazov nahlási
od rieky už len hmla
z brehu dym zaváňaáňa
vtedy sa zo sna prebudím

INTERPRÉT: ADAM ĎURICA -

Adam Ďurica (1. november 1987, Nitra) je slovenský spevák, skladateľ, textár, hudobník a hudobný producent.

Diskografia:

2006: Cukor a Soľ - Universal Music 985 745-0, CD
2011: Dávno zomrel Rock ‘n’ Roll - Universal Music
2015: Mandolína - Universal Music 474 212-8, CD, LP
2016: Spolu - Universal Music, CD [7]
2016: Dovtedy

ĎALŠIE SKLADBY OD - Adam Ďurica
<
>
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru k článku.
Prihláste sa, alebo použite facebook autentifikáciu facebook login
FILMY
FLASH HRY
HRY
HUMOR
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk