PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
ADAM ĎURICA

Adam Ďurica (1. november 1987, Nitra) je slovenský spevák, skladateľ, textár, hudobník a hudobný producent.

Diskografia:

2006: Cukor a Soľ - Universal Music 985 745-0, CD
2011: Dávno zomrel Rock ‘n’ Roll - Universal Music
2015: Mandolína - Universal Music 474 212-8, CD, LP
2016: Spolu - Universal Music, CD [7]
2016: Dovtedy

Počet skladieb v archíve: 1
Priemer hodnotení: 60%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
VŠETKY SKLADBY
FILMY
Presne naporcovaný vnútorný osobnostný rozpor a pútavá vagónová tieseň
|
Presne naporcovaný vnútorný osobnostný rozpor a pútavá vagónová tieseň
|
Mute od Duncana Jonesa bude mať premiéru už vo februári tohto roka
|
Zúfalé ženy robia zúfale veci... v nevtipnom, zúfalom, hlúpom filme
|
Kvalita hier často prekonáva niektoré filmy. Ktoré hry sú tie naj roka 2017?
FLASH HRY
Monster Rampage
|
Monster Rampage
|
Spider Solitaire Blue
|
Deflyio
|
Alchemist lab
|
Bomb Em
|
Castle Glory
HRY
EVGA prinesie svoje komponenty do PC Building Simulatora
|
EVGA prinesie svoje komponenty do PC Building Simulatora
|
Bittorio
|
Nightmachers, strieľačka v otvorenom svete, je na Figu
|
Aj Sony na trh prinesie vlastné PlayStation figúrky
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk