PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
ADAM ĎURICA

Adam Ďurica (1. november 1987, Nitra) je slovenský spevák, skladateľ, textár, hudobník a hudobný producent.

Diskografia:

2006: Cukor a Soľ - Universal Music 985 745-0, CD
2011: Dávno zomrel Rock ‘n’ Roll - Universal Music
2015: Mandolína - Universal Music 474 212-8, CD, LP
2016: Spolu - Universal Music, CD [7]
2016: Dovtedy

Počet skladieb v archíve: 4
Priemer hodnotení: 59%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Tipy na 91. ročník nominácií na Oscara
|
Tipy na 91. ročník nominácií na Oscara
|
V máji sa môžeme tešiť na biografický film o J. R. R. Tolkienovi
|
O ľuďoch a bytostiach na hranici sociálneho realizmu a severskej fantasy
|
Naomi Watts si zahrá v seriáli Wolves and Villagers
FLASH HRY
Monkey Go Happy 223
|
Monkey Go Happy 223
|
Secret of the Necromancer
|
Crazy Nite
|
Jingsaw Puzzles
|
Snake
|
Airplane Tunnel
HRY
World of Warships Blitz oslavuje prvý rok na scéne, rozdáva darčeky hráčom
|
World of Warships Blitz oslavuje prvý rok na scéne, rozdáva darčeky hráčom
|
NetherRealm by chcel crossplatform multiplayer pre Mortal Kombat 11
|
CI Games si založili nový label pre indie hry
|
Xenia emulator už fixol chyby v Red Dead Redemption, je plne hrateľný
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk