PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
ADAM ĎURICA

Adam Ďurica (1. november 1987, Nitra) je slovenský spevák, skladateľ, textár, hudobník a hudobný producent.

Diskografia:

2006: Cukor a Soľ - Universal Music 985 745-0, CD
2011: Dávno zomrel Rock ‘n’ Roll - Universal Music
2015: Mandolína - Universal Music 474 212-8, CD, LP
2016: Spolu - Universal Music, CD [7]
2016: Dovtedy

Počet skladieb v archíve: 2
Priemer hodnotení: 60%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
ASFK prinesie do kín nového Sorrentina, Triera, Farhadiho a Pawlikowskeho
|
ASFK prinesie do kín nového Sorrentina, Triera, Farhadiho a Pawlikowskeho
|
Pri tragickej autonehode zahynul režisér, scenárista a spisovateľ Peter Krištúfek
|
Televízny výber na nasledujúce dni a víkend
|
Súboj pohlaví je do veľkej miery iný film ako čakáte
FLASH HRY
Solitaire Master
|
Solitaire Master
|
Witch Crossword
|
Bartenter - Celebs Mix
|
One Man Invasion
|
Trim FRVR
|
Monkey Go Happy - Four Worlds 3
HRY
Obsidian naplánoval DLC obsah pre Pillars of Eternity II: Deadfire
|
Obsidian naplánoval DLC obsah pre Pillars of Eternity II: Deadfire
|
BATTLETECH - Release Trailer
|
Nokia 1 ponúka lowend za 99 eur
|
Wolfenstein II - Switch trailer
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk