PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
ADAM ĎURICA

Adam Ďurica (1. november 1987, Nitra) je slovenský spevák, skladateľ, textár, hudobník a hudobný producent.

Diskografia:

2006: Cukor a Soľ - Universal Music 985 745-0, CD
2011: Dávno zomrel Rock ‘n’ Roll - Universal Music
2015: Mandolína - Universal Music 474 212-8, CD, LP
2016: Spolu - Universal Music, CD [7]
2016: Dovtedy

Počet skladieb v archíve: 5
Priemer hodnotení: 59%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Ktoré sequely oficiálne potvrdil Marvel?
|
Ktoré sequely oficiálne potvrdil Marvel?
|
Luc Besson predstavuje svoju ďalšiu R-kovú akciu
|
Televízny výber na nasledujúce dni tohto týždňa a víkend
|
Dokument o Formanovi i novú koprodukčnú rozprávku ponúknu 4 živly
FLASH HRY
Endless Fantasy
|
Endless Fantasy
|
Moto Trial 2
|
Monkey Go Happy 300
|
Miner Dash
|
Princeznin šatník
|
German in Mad City
HRY
The Division 2 sa rozširujuje prvou epizódou obsahu
|
The Division 2 sa rozširujuje prvou epizódou obsahu
|
Nazrite za oponu tvorby John Wick Hex
|
V UK nie sú FIFA balíky a lootboxy v hrách gamblingom
|
Staňte sa rockovou hviezdou v druhom DLC pre We Happy Few
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2019 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk