PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
ADAM ĎURICA

Adam Ďurica (1. november 1987, Nitra) je slovenský spevák, skladateľ, textár, hudobník a hudobný producent.

Diskografia:

2006: Cukor a Soľ - Universal Music 985 745-0, CD
2011: Dávno zomrel Rock ‘n’ Roll - Universal Music
2015: Mandolína - Universal Music 474 212-8, CD, LP
2016: Spolu - Universal Music, CD [7]
2016: Dovtedy

Počet skladieb v archíve: 7
Priemer hodnotení: 59%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Kto všetko bude stáť za seriálom Pán prsteňov?
|
Kto všetko bude stáť za seriálom Pán prsteňov?
|
Kto bude režisérom pokračovania Venom?
|
Pripravte sa na istú dávku zvratkov a fekalií - francúzska komédia Ibiza
|
Televízny výber na nasledujúce dni tohto týždňa a víkend
FLASH HRY
Stack Sorting
|
Stack Sorting
|
Minesweeper
|
Monkey Go Happy 842
|
Farm Match Seasons 2
|
Idle Factory Domination
|
Hidden room
HRY
Konami naplánovalo svoj druhý Silent Hill Transmission stream
|
Konami naplánovalo svoj druhý Silent Hill Transmission stream
|
Tento týždeň do Brna zavíta tvorca Deus Ex
|
Call of Duty Black Ops 6 je najdlhšie vyvíjaný Call of Duty titul
|
Resident Evil Zero a Code Veronica remaky sú v príprave, ale Resident Evil 1 vraj nie
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2019 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk