PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
ADAM ĎURICA

Adam Ďurica (1. november 1987, Nitra) je slovenský spevák, skladateľ, textár, hudobník a hudobný producent.

Diskografia:

2006: Cukor a Soľ - Universal Music 985 745-0, CD
2011: Dávno zomrel Rock ‘n’ Roll - Universal Music
2015: Mandolína - Universal Music 474 212-8, CD, LP
2016: Spolu - Universal Music, CD [7]
2016: Dovtedy

Počet skladieb v archíve: 5
Priemer hodnotení: 59%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Kto všetko bude stáť za seriálom Pán prsteňov?
|
Kto všetko bude stáť za seriálom Pán prsteňov?
|
Kto bude režisérom pokračovania Venom?
|
Pripravte sa na istú dávku zvratkov a fekalií - francúzska komédia Ibiza
|
Televízny výber na nasledujúce dni tohto týždňa a víkend
FLASH HRY
Sniper Shot Bullet Time
|
Sniper Shot Bullet Time
|
Traffic Jam
|
Pirates
|
Monkey Go Happy 643
|
Find Out Criminal
|
Slovenské Wordle - hádajte slovo
HRY
Shutter Nyan! Enhanced Edition bude poskakovať s vynaliezavou mačkou
|
Shutter Nyan! Enhanced Edition bude poskakovať s vynaliezavou mačkou
|
Take 2 znovu ruší mody, teraz sa zameralo na VR mody do svojich hier
|
The Ranchers vyjde budúci rok, teraz to skúša na Kickstarteri
|
Sword and Fairy: Together Forever ukazuje boje, ktoré začnú budúci mesiac
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2019 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk