PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
ADAM ĎURICA

Adam Ďurica (1. november 1987, Nitra) je slovenský spevák, skladateľ, textár, hudobník a hudobný producent.

Diskografia:

2006: Cukor a Soľ - Universal Music 985 745-0, CD
2011: Dávno zomrel Rock ‘n’ Roll - Universal Music
2015: Mandolína - Universal Music 474 212-8, CD, LP
2016: Spolu - Universal Music, CD [7]
2016: Dovtedy

Počet skladieb v archíve: 1
Priemer hodnotení: 60%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
VŠETKY SKLADBY
FILMY
Filmový priemysel: Spolupráca Slovenska a Česka funguje výborne
|
Filmový priemysel: Spolupráca Slovenska a Česka funguje výborne
|
Netflix bude vo svojej sérii skúmať vzťahy v ére digitálneho porna
|
Ázijským filmom roka sa stal I Am Not Madame Bovary. Bodovala aj Komorná
|
Najrýchlejší prehľad aktuálnych filmových premiér
FLASH HRY
Airplane Parking
|
Airplane Parking
|
Super Smash Monsters
|
Froggie Jump
|
Dumb Family Die Test
|
Sherlock has a Clue
|
Justice Clicker
HRY
Making of Zelda - Bonus session
|
Making of Zelda - Bonus session
|
Infinifactory - PS4 Retail trailer
|
Final Fantasy XV - Episode Propto
|
Ako bolo na AnimeSHOW & Game Expo 2017?
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk