PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
ADAM ĎURICA

Adam Ďurica (1. november 1987, Nitra) je slovenský spevák, skladateľ, textár, hudobník a hudobný producent.

Diskografia:

2006: Cukor a Soľ - Universal Music 985 745-0, CD
2011: Dávno zomrel Rock ‘n’ Roll - Universal Music
2015: Mandolína - Universal Music 474 212-8, CD, LP
2016: Spolu - Universal Music, CD [7]
2016: Dovtedy

Počet skladieb v archíve: 5
Priemer hodnotení: 59%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Ocenia najlepšie slovenské filmy minulého roka. Videli ste ich?
|
Ocenia najlepšie slovenské filmy minulého roka. Videli ste ich?
|
Punk je hned! je silno zakorenený v reálnom domácom prostredí
|
Z Billa & Teda sa stane trilógia!
|
Wong Kar-wai chystá voľné pokračovanie filmov Stvorení pre lásku a 2046
FLASH HRY
Highway Bike
|
Highway Bike
|
Scrap Metal 5
|
Jewel bubles
|
Solitaire Grande
|
Jump Ninja Hero
|
Supertanks.io
HRY
Mortal Kombat 11 ukazuje Shang Tsunga
|
Mortal Kombat 11 ukazuje Shang Tsunga
|
História série Devil May Cry
|
GDC Awards vyhral God of War, kategórie ovládli indie tituly
|
Sony ruší predaj digitálnych kódov pre hry v obchodoch
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk