PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
ADAM ĎURICA

Adam Ďurica (1. november 1987, Nitra) je slovenský spevák, skladateľ, textár, hudobník a hudobný producent.

Diskografia:

2006: Cukor a Soľ - Universal Music 985 745-0, CD
2011: Dávno zomrel Rock ‘n’ Roll - Universal Music
2015: Mandolína - Universal Music 474 212-8, CD, LP
2016: Spolu - Universal Music, CD [7]
2016: Dovtedy

Počet skladieb v archíve: 5
Priemer hodnotení: 59%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Iránsky majster vnútorného nepokoja má stále čo povedať
|
Iránsky majster vnútorného nepokoja má stále čo povedať
|
Čaká nás sci-fi s Tomom Hanksom
|
Nový projekt Christophera Nolana dostal názov
|
Beats rozpráva príbeh o dospievaní odohrávajúci sa na pozadí hudby
FLASH HRY
Blocky Farm
|
Blocky Farm
|
Scap Metal 6
|
House Paint
|
Tzared
|
Monkey Go Happy 246
|
Jewell Mahjongg
HRY
WHO organizácia pridala do zoznamu chorôb aj závislosť na hrách
|
WHO organizácia pridala do zoznamu chorôb aj závislosť na hrách
|
Catherine: Full Body bude zrejme na západe upravená
|
Mythbusters prechádza do hernej podoby
|
Ukážka Skyrimu s raytracingom cez Reshade
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk