PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
share-facebook
<
>
random
share-facebook
share-twitter
share-mail
share-google
add
add
hodnoteniehodnoteniehodnoteniehodnoteniehodnotenie
0%

ADAM DURICA - HOLUBIČKA

Pridané 13.9.2018, dĺžka videa: 4:35

Adam Ďurica ponúka novú skladbu Holubička, teraz je to pomalšia a melancholická skladba.

INTERPRÉT: ADAM ĎURICA -

Adam Ďurica (1. november 1987, Nitra) je slovenský spevák, skladateľ, textár, hudobník a hudobný producent.

Diskografia:

2006: Cukor a Soľ - Universal Music 985 745-0, CD
2011: Dávno zomrel Rock ‘n’ Roll - Universal Music
2015: Mandolína - Universal Music 474 212-8, CD, LP
2016: Spolu - Universal Music, CD [7]
2016: Dovtedy

ĎALŠIE SKLADBY OD - Adam Ďurica
<
>
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru k článku.
Prihláste sa, alebo použite facebook autentifikáciu facebook login
FILMY
FLASH HRY
HRY
HUMOR
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk