PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
LADY GAGA

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta sa narodila sa 28. marca 1986 a je speváčkou, skladateľkou, módnou navrhárkou, choreografkou a herečkou.  Na scéne prerazila v roku 2008 s albumom  The Fame so singlami ako Just Dance a Poker Face,.

Diskografia:

The Fame (2008)
The Fame Monster (2009)
Born This Way (2011)
ARTPOP (2013)
Cheek to Cheek (2014)
LG5 (2016)

Počet skladieb v archíve: 6
Priemer hodnotení: 61%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Presne naporcovaný vnútorný osobnostný rozpor a pútavá vagónová tieseň
|
Presne naporcovaný vnútorný osobnostný rozpor a pútavá vagónová tieseň
|
Mute od Duncana Jonesa bude mať premiéru už vo februári tohto roka
|
Zúfalé ženy robia zúfale veci... v nevtipnom, zúfalom, hlúpom filme
|
Kvalita hier často prekonáva niektoré filmy. Ktoré hry sú tie naj roka 2017?
FLASH HRY
Monster Rampage
|
Monster Rampage
|
Spider Solitaire Blue
|
Deflyio
|
Alchemist lab
|
Bomb Em
|
Castle Glory
HRY
EVGA prinesie svoje komponenty do PC Building Simulatora
|
EVGA prinesie svoje komponenty do PC Building Simulatora
|
Bittorio
|
Nightmachers, strieľačka v otvorenom svete, je na Figu
|
Aj Sony na trh prinesie vlastné PlayStation figúrky
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk