PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
LADY GAGA

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta sa narodila sa 28. marca 1986 a je speváčkou, skladateľkou, módnou navrhárkou, choreografkou a herečkou.  Na scéne prerazila v roku 2008 s albumom  The Fame so singlami ako Just Dance a Poker Face,.

Diskografia:

The Fame (2008)
The Fame Monster (2009)
Born This Way (2011)
ARTPOP (2013)
Cheek to Cheek (2014)
LG5 (2016)

Počet skladieb v archíve: 8
Priemer hodnotení: 59%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Tipy na 91. ročník nominácií na Oscara
|
Tipy na 91. ročník nominácií na Oscara
|
V máji sa môžeme tešiť na biografický film o J. R. R. Tolkienovi
|
O ľuďoch a bytostiach na hranici sociálneho realizmu a severskej fantasy
|
Naomi Watts si zahrá v seriáli Wolves and Villagers
FLASH HRY
Monkey Go Happy 223
|
Monkey Go Happy 223
|
Secret of the Necromancer
|
Crazy Nite
|
Jingsaw Puzzles
|
Snake
|
Airplane Tunnel
HRY
World of Warships Blitz oslavuje prvý rok na scéne, rozdáva darčeky hráčom
|
World of Warships Blitz oslavuje prvý rok na scéne, rozdáva darčeky hráčom
|
NetherRealm by chcel crossplatform multiplayer pre Mortal Kombat 11
|
CI Games si založili nový label pre indie hry
|
Xenia emulator už fixol chyby v Red Dead Redemption, je plne hrateľný
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk