PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
LADY GAGA

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta sa narodila sa 28. marca 1986 a je speváčkou, skladateľkou, módnou navrhárkou, choreografkou a herečkou.  Na scéne prerazila v roku 2008 s albumom  The Fame so singlami ako Just Dance a Poker Face,.

Diskografia:

The Fame (2008)
The Fame Monster (2009)
Born This Way (2011)
ARTPOP (2013)
Cheek to Cheek (2014)
LG5 (2016)

Počet skladieb v archíve: 6
Priemer hodnotení: 60%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Filmový priemysel: Spolupráca Slovenska a Česka funguje výborne
|
Filmový priemysel: Spolupráca Slovenska a Česka funguje výborne
|
Netflix bude vo svojej sérii skúmať vzťahy v ére digitálneho porna
|
Ázijským filmom roka sa stal I Am Not Madame Bovary. Bodovala aj Komorná
|
Najrýchlejší prehľad aktuálnych filmových premiér
FLASH HRY
Airplane Parking
|
Airplane Parking
|
Super Smash Monsters
|
Froggie Jump
|
Dumb Family Die Test
|
Sherlock has a Clue
|
Justice Clicker
HRY
Making of Zelda - Bonus session
|
Making of Zelda - Bonus session
|
Infinifactory - PS4 Retail trailer
|
Final Fantasy XV - Episode Propto
|
Ako bolo na AnimeSHOW & Game Expo 2017?
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk