PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
LADY GAGA

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta sa narodila sa 28. marca 1986 a je speváčkou, skladateľkou, módnou navrhárkou, choreografkou a herečkou.  Na scéne prerazila v roku 2008 s albumom  The Fame so singlami ako Just Dance a Poker Face,.

Diskografia:

The Fame (2008)
The Fame Monster (2009)
Born This Way (2011)
ARTPOP (2013)
Cheek to Cheek (2014)
LG5 (2016)

Počet skladieb v archíve: 6
Priemer hodnotení: 60%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Uvoľnená nezávislá romantická komédia Lady Bird v prvom traileri
|
Uvoľnená nezávislá romantická komédia Lady Bird v prvom traileri
|
Trierov mysteriózny lesbický triler je nórskym nominantom na Oscara
|
Nový seriál od Netflixu vám pripomenie, aké to je prechádzať pubertou
|
Pripravovaný film Woodyho Allena už má herecké obsadenie
FLASH HRY
Dinner Tapper
|
Dinner Tapper
|
Jungle Roller
|
Arcalona
|
Free Rally
|
Girls Photoshopping Dressup
|
Free Flight Sim
HRY
Tomb Raider - filmový trailer
|
Tomb Raider - filmový trailer
|
Marvel vs Capcom: Infinite - launch trailer
|
Call of Duty WWII predstavuje hrdinov kampane na krátkych videách
|
Forza Motorsport 7 launch trailer
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk