PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
LADY GAGA

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta sa narodila sa 28. marca 1986 a je speváčkou, skladateľkou, módnou navrhárkou, choreografkou a herečkou.  Na scéne prerazila v roku 2008 s albumom  The Fame so singlami ako Just Dance a Poker Face,.

Diskografia:

The Fame (2008)
The Fame Monster (2009)
Born This Way (2011)
ARTPOP (2013)
Cheek to Cheek (2014)
LG5 (2016)

Počet skladieb v archíve: 6
Priemer hodnotení: 60%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Chcem vidieť šestku? Prekvapivo áno, opäť s Nórmi na palube!
|
Chcem vidieť šestku? Prekvapivo áno, opäť s Nórmi na palube!
|
Pozor na to, čo si praješ – nový trailer na horor Wish Upon
|
Patrí nový Spider-Man medzi Avengerov?
|
Aký bude pripravovaný Svěrákov film Po strništi bos?
FLASH HRY
Robo Battle
|
Robo Battle
|
Office Strike 2
|
Stone Age Racing
|
Highway Patrol Showdown
|
Fio Adventure - Crimson Items
|
Capman.io
HRY
Sezóna Wargaming.net vrcholí veľkým finále vo World of Tanks
|
Sezóna Wargaming.net vrcholí veľkým finále vo World of Tanks
|
Update 0.62 pridá do DayZ nové typy stromov, plnšie lesy a dynamické počasie
|
Najnovšie DLC Monarch’s Reign do Titanfall 2 práve vychádza, prinesie nového Titana a klasickú mapu
|
The Culling - Xbox One Release Date
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk