PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
LADY GAGA

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta sa narodila sa 28. marca 1986 a je speváčkou, skladateľkou, módnou navrhárkou, choreografkou a herečkou.  Na scéne prerazila v roku 2008 s albumom  The Fame so singlami ako Just Dance a Poker Face,.

Diskografia:

The Fame (2008)
The Fame Monster (2009)
Born This Way (2011)
ARTPOP (2013)
Cheek to Cheek (2014)
LG5 (2016)

Počet skladieb v archíve: 6
Priemer hodnotení: 61%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Pozrite si zadarmo víťazný film festivalu Locarno
|
Pozrite si zadarmo víťazný film festivalu Locarno
|
Christian Bale sa v traileri na western Hostiles pokúša vykúpiť z hriechov
|
Drobci lietajú po svete a majú už aj vlastné DVD
|
120 BPM i Svět podle Daliborka na MFF Bratislava
FLASH HRY
Mutilate a doll 2
|
Mutilate a doll 2
|
Tropical World
|
Zombie Foodtruck
|
Chef Right Mix
|
Super Flippy Knife
|
Warbonkers
HRY
Zlaté Joysticky vyhodnotené
|
Zlaté Joysticky vyhodnotené
|
Sims 4 - konzolový launch trailer
|
Xbox Live spustil Black Friday výpredaje
|
Soma - Xbox One teaser
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk