PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
LADY GAGA

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta sa narodila sa 28. marca 1986 a je speváčkou, skladateľkou, módnou navrhárkou, choreografkou a herečkou.  Na scéne prerazila v roku 2008 s albumom  The Fame so singlami ako Just Dance a Poker Face,.

Diskografia:

The Fame (2008)
The Fame Monster (2009)
Born This Way (2011)
ARTPOP (2013)
Cheek to Cheek (2014)
LG5 (2016)

Počet skladieb v archíve: 9
Priemer hodnotení: 59%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Iránsky majster vnútorného nepokoja má stále čo povedať
|
Iránsky majster vnútorného nepokoja má stále čo povedať
|
Čaká nás sci-fi s Tomom Hanksom
|
Nový projekt Christophera Nolana dostal názov
|
Beats rozpráva príbeh o dospievaní odohrávajúci sa na pozadí hudby
FLASH HRY
Blocky Farm
|
Blocky Farm
|
Scap Metal 6
|
House Paint
|
Tzared
|
Monkey Go Happy 246
|
Jewell Mahjongg
HRY
WHO organizácia pridala do zoznamu chorôb aj závislosť na hrách
|
WHO organizácia pridala do zoznamu chorôb aj závislosť na hrách
|
Catherine: Full Body bude zrejme na západe upravená
|
Mythbusters prechádza do hernej podoby
|
Ukážka Skyrimu s raytracingom cez Reshade
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk