PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
LADY GAGA

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta sa narodila sa 28. marca 1986 a je speváčkou, skladateľkou, módnou navrhárkou, choreografkou a herečkou.  Na scéne prerazila v roku 2008 s albumom  The Fame so singlami ako Just Dance a Poker Face,.

Diskografia:

The Fame (2008)
The Fame Monster (2009)
Born This Way (2011)
ARTPOP (2013)
Cheek to Cheek (2014)
LG5 (2016)

Počet skladieb v archíve: 9
Priemer hodnotení: 59%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Ocenia najlepšie slovenské filmy minulého roka. Videli ste ich?
|
Ocenia najlepšie slovenské filmy minulého roka. Videli ste ich?
|
Punk je hned! je silno zakorenený v reálnom domácom prostredí
|
Z Billa & Teda sa stane trilógia!
|
Wong Kar-wai chystá voľné pokračovanie filmov Stvorení pre lásku a 2046
FLASH HRY
Highway Bike
|
Highway Bike
|
Scrap Metal 5
|
Jewel bubles
|
Solitaire Grande
|
Jump Ninja Hero
|
Supertanks.io
HRY
Mortal Kombat 11 ukazuje Shang Tsunga
|
Mortal Kombat 11 ukazuje Shang Tsunga
|
História série Devil May Cry
|
GDC Awards vyhral God of War, kategórie ovládli indie tituly
|
Sony ruší predaj digitálnych kódov pre hry v obchodoch
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk