PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
LADY GAGA

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta sa narodila sa 28. marca 1986 a je speváčkou, skladateľkou, módnou navrhárkou, choreografkou a herečkou.  Na scéne prerazila v roku 2008 s albumom  The Fame so singlami ako Just Dance a Poker Face,.

Diskografia:

The Fame (2008)
The Fame Monster (2009)
Born This Way (2011)
ARTPOP (2013)
Cheek to Cheek (2014)
LG5 (2016)

Počet skladieb v archíve: 7
Priemer hodnotení: 62%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
S Hitchom a Noir Expresom na Křivoklát
|
S Hitchom a Noir Expresom na Křivoklát
|
Osudy Jana Palacha sa dočkali ďalšieho filmového spracovania
|
Festival 4 živly premietne nový nemecký film, nakrúcaný v Banskej Štiavnici
|
Začalo sa nakrúcanie komédie, ktorú napísal herec Jaromír Hanzlík
FLASH HRY
Offroad Police Cargo Transport
|
Offroad Police Cargo Transport
|
Adam and Eve: Golf
|
Monkey Go Happy 196
|
Grogg.io
|
Single line
|
Jumping Ninjas
HRY
UNKNIGHTLY - VR Stealth Game trailer
|
UNKNIGHTLY - VR Stealth Game trailer
|
Pro Evolution Soccer 2019 - Demo Trailer
|
AVerMedia SonicBlast GS331
|
Corsair predstavil nové RGB vodné chladenie pre procesor
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk