PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
LADY GAGA

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta sa narodila sa 28. marca 1986 a je speváčkou, skladateľkou, módnou navrhárkou, choreografkou a herečkou.  Na scéne prerazila v roku 2008 s albumom  The Fame so singlami ako Just Dance a Poker Face,.

Diskografia:

The Fame (2008)
The Fame Monster (2009)
Born This Way (2011)
ARTPOP (2013)
Cheek to Cheek (2014)
LG5 (2016)

Počet skladieb v archíve: 10
Priemer hodnotení: 59%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Kto všetko bude stáť za seriálom Pán prsteňov?
|
Kto všetko bude stáť za seriálom Pán prsteňov?
|
Kto bude režisérom pokračovania Venom?
|
Pripravte sa na istú dávku zvratkov a fekalií - francúzska komédia Ibiza
|
Televízny výber na nasledujúce dni tohto týždňa a víkend
FLASH HRY
Manic Miner
|
Manic Miner
|
Goodgame Empire
|
Pac-Man
|
Monkey Go Happy 832
|
Sheep Sheep Duck
|
Zoo 2: Animal Park
HRY
Hexenovica Wizordum pripravuje druhú epizódu
|
Hexenovica Wizordum pripravuje druhú epizódu
|
Bývalí vývojári WipEout, Skate, Horizon: Call of the Mountain zakladajú nové štúdio
|
Vláčiková hra Sweet Transit vyšla v plnej verzii
|
Vyskúšali sme si Pneumatu, hororovú hru inšpirovanú hitmi ako Resident Evil 7
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2019 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk