PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
LADY GAGA

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta sa narodila sa 28. marca 1986 a je speváčkou, skladateľkou, módnou navrhárkou, choreografkou a herečkou.  Na scéne prerazila v roku 2008 s albumom  The Fame so singlami ako Just Dance a Poker Face,.

Diskografia:

The Fame (2008)
The Fame Monster (2009)
Born This Way (2011)
ARTPOP (2013)
Cheek to Cheek (2014)
LG5 (2016)

Počet skladieb v archíve: 6
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Novinky od Agnieszky Holland aj Aki Kaurismäkiho dorazia aj do našich kín
|
Novinky od Agnieszky Holland aj Aki Kaurismäkiho dorazia aj do našich kín
|
Zlatý medveď z Berlinále 2017 opäť v portfóliu Film Europe Media Company
|
Anne Hathaway si skúsila nezávislý sci-fi triler
|
Filmy poznáme, ale ktoré hry ovládli médiá v minulom roku?
FLASH HRY
Vietnam War Last Battle
|
Vietnam War Last Battle
|
Angry Birds 3 HD
|
Vortex Point 8
|
Barbie Beauty Bath
|
Spike Squad
|
Egg Riot
HRY
Square Enix ohlásil vývoj hry Project Prelude Rune
|
Square Enix ohlásil vývoj hry Project Prelude Rune
|
Candleman zadarmo prinesie nový obsah, dočkáme sa aj poriadneho konca
|
Lovecká sezóna theHunter: Call of the Wild bude s českými titulkami
|
Bláznivá multiplayerová aréna Brief Battles bude bojovať spodkami
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk