PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
LADY GAGA

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta sa narodila sa 28. marca 1986 a je speváčkou, skladateľkou, módnou navrhárkou, choreografkou a herečkou.  Na scéne prerazila v roku 2008 s albumom  The Fame so singlami ako Just Dance a Poker Face,.

Diskografia:

The Fame (2008)
The Fame Monster (2009)
Born This Way (2011)
ARTPOP (2013)
Cheek to Cheek (2014)
LG5 (2016)

Počet skladieb v archíve: 10
Priemer hodnotení: 59%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
Kto všetko bude stáť za seriálom Pán prsteňov?
|
Kto všetko bude stáť za seriálom Pán prsteňov?
|
Kto bude režisérom pokračovania Venom?
|
Pripravte sa na istú dávku zvratkov a fekalií - francúzska komédia Ibiza
|
Televízny výber na nasledujúce dni tohto týždňa a víkend
FLASH HRY
Foxy Land
|
Foxy Land
|
1010 Match 4
|
Head Soccer 2023
|
Highway Road Racing
|
Deliver it Master
|
Monkey Go Happy 685
HRY
World Championship Boxing Manager 2 dostal dátum vydania na PC
|
World Championship Boxing Manager 2 dostal dátum vydania na PC
|
Aké filmy a seriály prídu v decembri?
|
Xbox Series S - Fall Guys reklama
|
Fortnite spúšta novú kapitolu
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2019 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk