PRIHLÁS SA
home
NOVINKY
VIDEOKLIPY
INTERPRÉTI
PRE DETI SLOVENSKÁ HUDBA TOP 10
LADY GAGA

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta sa narodila sa 28. marca 1986 a je speváčkou, skladateľkou, módnou navrhárkou, choreografkou a herečkou.  Na scéne prerazila v roku 2008 s albumom  The Fame so singlami ako Just Dance a Poker Face,.

Diskografia:

The Fame (2008)
The Fame Monster (2009)
Born This Way (2011)
ARTPOP (2013)
Cheek to Cheek (2014)
LG5 (2016)

Počet skladieb v archíve: 7
Priemer hodnotení: 62%
facebook share
twitter share
mail share
favorites
hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie
FILMY
ASFK prinesie do kín nového Sorrentina, Triera, Farhadiho a Pawlikowskeho
|
ASFK prinesie do kín nového Sorrentina, Triera, Farhadiho a Pawlikowskeho
|
Pri tragickej autonehode zahynul režisér, scenárista a spisovateľ Peter Krištúfek
|
Televízny výber na nasledujúce dni a víkend
|
Súboj pohlaví je do veľkej miery iný film ako čakáte
FLASH HRY
Solitaire Master
|
Solitaire Master
|
Witch Crossword
|
Bartenter - Celebs Mix
|
One Man Invasion
|
Trim FRVR
|
Monkey Go Happy - Four Worlds 3
HRY
Obsidian naplánoval DLC obsah pre Pillars of Eternity II: Deadfire
|
Obsidian naplánoval DLC obsah pre Pillars of Eternity II: Deadfire
|
BATTLETECH - Release Trailer
|
Nokia 1 ponúka lowend za 99 eur
|
Wolfenstein II - Switch trailer
HUMOR
Prekvapenie
|
Prekvapenie
|
Kŕmenie Chameleónom
|
Detská fľaša
|
Na prehliadke
|
Stopár
(c) 2014 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk